Resan till Kristianstad Teater

söndagen den 13 oktober.

Avresa från Knutpunkten läge 9 kl: 11.30.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Höstens utflykt går till Kristianstad teater som ger Guys and Doll Guys and Dolls är musicalen som har allt, med sina komiska scener, medryckande dansnummer, och odödliga sånger.  

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

Pris per person 850.- inkluderar: bussresa, inkl lunch, innan föreställningen. Du kan välja på Mozzarellafylld kycklingfilé med Medelhavspotatis, örtsås, säsongens grönsaker eller Torskrygg serverad med dill och senapssås, kokt potatis, säsongens grönsaker. Nybakat bröd & smör med kaffe och kaka. Beställ vad du önskar äta när du bokar resan, dryck tillkommer, sittplats biljett på parkett 58 platser till Guys and Dolls. Biljetter i den tur man bokar sig.

_______________________________________________________

Boka på JP RESOR AB 042- 24 24 02 eller på mail: jp@jpr.se eller till Leif Borgner på tel 073-366 41 21 eller på mail leif.borgner@outlook.com

Skriv namn och vad det gäller för resa samt vad ni önskar äta.

Betalas 10 dagar efter anmälan på JP Resor bankgiro 5093-5469.

___________________________________________________________

Guys and Dolls

Guys and Dolls - den perfekta underhållningsmusikalen!

Guys and Dolls tillhör de mest spelade musikalerna och det är lätt att förstå varför. Med sin oemotståndliga kombination av komiska scener, medryckande dansnummer och odödliga sånger som Sitt down, you´re rockin´the boat, I´ve never been in love before och If I were a bell är den en populär publikfavorit. Den har vunnit otaliga Tony awards och är en ständigt återkommande musikal på såväl Broadway som i London.1955 blev den film med Marlon Brando och Frank Sinatra och även om Brando sjöng den i filmen, blev Luck be a lady tonight senare ett av Sinatras paradnummer. Sinatra fick dessutom en hit med Adelaide, som skrevs speciellt åt honom för filmen.
Om ni går på teater för att bli roade, få skratta och njuta av bra musik och härliga dansnummer.
Om ni vill ha kärlek med hinder.. men ett lyckligt slut. Någon att sympatisera med och någon att ogilla. Och gå ut med en glad känsla i kroppen.
Då ska ni komma till Kristianstads Teater den 13 oktober.

Ni får se om Frälsningssoldaten Sarah kommer falla för den notoriske kvinnokarlen och storspelaren Sky. Om Adelaide ska bli gift innan hon går i pension och om Nathan ska lyckas hitta en spelplats för sitt olagliga tärningsspel. Eller är principer starkare än kärlek och polisen den smartaste? Kom till oss i höst och få svar på frågorna och en härlig kväll i musikalens tecken på köpet!

 

Vi kommer att ge er en rapp, rolig föreställning med

varierad – fantastisk - musik, coola dansnummer och härliga karaktärer.

VÄLKOMNA